Vanaf vandaag hebben we spetterend feestelijke kerstversiering in de winkel die wekelijks nieuw zal worden aangevuld! Kom kijken en inspiratie opdoen zoals voor het maken van je eigen kerstversiering (zie foto).

Zelf benieuwd hoe je kerstversiering kan maken? 25 leuke en inspirerende tips om je eigen kerstversiering te maken en een onvergetelijke kerst te hebben!

Wij zijn tot de kerstdagen elke dag geopend! Kom langs in onze winkel aan de Lammenschansweg 141D in Leiden en scoor vandaag nog de leukste kerstartikelen voor in huis. Misschien vind je gelijk wel leuke kerstcadeautjes voor onder de boom, wij hebben genoeg in huis!

Dit bericht is gepost in Thema. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + zeventien =