Van 3 t/m 14 oktober is het weer Kinderboekenweek in heel Nederland. En dat is een mooi moment om kinderen kennis te laten maken met het lezen. Kringloopwinkel Leiden brengt de Kinderboekenweek graag extra onder de aandacht! Haalt u 3 boeken bij ons? Dan hoeft u er maar 2 te betalen!

Hoe jong of oud kinderen ook zijn (of uzelf natuurlijk), lezen is een leerzame manier om even tot rust te komen. Kinderen kunnen hun fantasie gebruiken in de spannendste avonturen, of u bent helemaal ondersteboven van een romance.

Kringloopwinkel Leiden heeft leuke kinderboeken voor de jongste, humor, thrillers, science fiction en veel meer. Kom tijdens de Kinderbeoekenweek zeker eens langs in onze winkel. Heeft u drie boeken gevonden? Dan hoeft u er maar twee te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + twintig =